Regisztráció, részvételi díjak

Az előregisztráció a konferencia hivatalos online adatbázisában lehetséges. Kérjük jelentkezzen mielőbb, hogy aktuális híreinkről tájékoztatni tudjuk Önt is! Ha rész szeretne venni a konferencián, kérjük regisztráljon online 2017. február 15-ig.

ONLINE REGISZTRÁCIÓ ÉS SZÁLLÁSFOGLALÁS

Részvételi díjak
(ÁFÁ-val értendő)
Korai díj
február 15-ig
Késői díj
február 15 után
Részvételi díj junior kutatóknak* 40.000 Ft 45.000 Ft
Részvételi díj senior kutatóknak** 55.000 Ft 60.000 Ft
Részvételi díj ipari résztvevőknek 60.000 Ft 65.000 Ft
Kiállítói részvételi díj
(standdal rendelkezőknek)
35.000 Ft 35.000 Ft
Kísérő részvételi díj 30.000 Ft 30.000 Ft

*Junior kutatónak minősül: Ph.D. és egyetemi hallgató, valamint 30 év alatti kutató; **Akadémiai háttérből érkező résztvevőknek

A regisztrációs díj tartalmazza:

  • Belépés a tudományos előadásokra
  • Belépés a kiállítás területére
  • Fogadás
  • Bankettvacsora
  • Kávészünetek
  • Ebédek
  • A részvételi díjak az ÁFA-t tartalmazzák

A kísérői és a kiállítói részvételi díj előadás látogatására nem jogosít és a konferencia anyagot sem tartalmazza, kizárólag az étkezési és a társasági programok költségeit.

Felhívjuk kedves résztvevőink figyelmét, hogy az ebédeken és az esti programokon csak regisztrált résztvevő, vagy regisztrált kísérő vehet részt. Konferencia névkitűző nélküli látogatót nem áll módunkban az említett étkezésekre beengedni.

A fizetés menete

Az előzetes fizetés történhet banki átutalással a következő számlaszámra:

Diamond Congress Kft.
Raiffeisen Bank Zrt.
Cím: H-1015 Budapest, Széna tér 1/a
12010154-00175156-00100004

A regisztráció, és a szállásfoglalás csak előzetes fizetéssel érvényesek. Ezen tételek fizetéséről cégünk írásos visszaigazolást és előlegszámlát küldünk. A konferencia végszámláját a helyszínen a regisztrációs pultnál adjuk át résztvevőinknek.

Részvételi feltételek

A konferencián részt venni előzetes online regisztrációval lehetséges. Az online regisztráció alkalmával a résztvevők elfogadják az ezen a weboldalon meghirdetett jelentkezési és lemondási feltételeket, ezáltal írásos szerződés jön létre. A részvételi díj reprezentációs szolgáltatásokat (étkezés, kávészünet, fogadás, bankett) tartalmaz. A végszámlában ezek értéke, mint közvetített szolgáltatás lesz feltüntetve. A vonatkozó járulékok megfizetése a számla befogadó intézetet, céget terhelik. Szállásköltség, amennyiben van ilyen megrendelés, szintén mint közvetített szolgáltatás kerül számlázásra. Az általános szerződési feltételeket lásd itt.

Lemondási feltételek

Lemondásokat kizárólag írásos formában fogadunk el. A regisztráció és szállásfoglalás 2017. március 10. előtti lemondása esetén a visszatérítés 100%.

2017. március 10. után érkezett lemondásokra a befizetett előleget nem áll módunkban visszafizetni! 2017. március 10. után a befizetett szálláselőleget nem áll módunkban visszafizetni, mert az a szálloda felé kifizetésre kerül!